Badekar og Sauna produktion, Hot tubs and saunas, boblebad

Mens populariteten af ​​badekar stiger, kan flere og flere af dem ses i skibsværfterne i private huse, gårde og åbne luft fritidshjem.
HOT TUB TEAM – er en litauisk producent af varme badekar, der arbejder for mere end 15 år og leverer varme bade til alle de europæiske lande. Litauisk erfaring og professionalisme ikke overraske de central- og Vesteuropa og de skandinaviske markeder og folk finde deres produkter som kvalitativ og giver anbefalinger til deres venner og kolleger.
Selskabets HOT TUB TEAM direktør Arūnas Baranauskas siger, at selskabet i dag tilbyder en meget bred vifte af bøtter, saunaer og bade. “Alle ideer er født ud af kundernes behov – vi kan foreslå dem fra den brede vifte af muligheder, og vi har endda løsninger til de mest krævende smag.
I øjeblikket er vi tyder ikke kun træ boblebad, men også plast boblebad og glasfiber boblebad. Hvad er forskellene mellem dem?
Trae badekar er lavet af den højeste kvalitet træ, såsom gran, lærk, eg, termo-træ. Spruce træ boblebade har en dejlig lys farve. De er udnyttes i 5 til 7 år, og prisen på dem er den mest overkommelige. Lærketræ varmt badekar er lidt dyrere, men de tjener dobbelt så længe – fra 10 til 15 år, fordi det har en høj harpikslag, der fungerer som beskyttelse. Egetræ boblebad, selvom dyrere, men er meget populære på grund af den store værdi af dette træ. Selskabet producerer også boblebad i canadisk cedertræ. Det er meget sundt at bade i sådanne boblebad på grund af sin eksklusive træ lugt. Thermo-træ boblebad har en meget vigtig funktion, at de ikke absorberer fugt, så badekar ikke ændre dens udseende og form i lang tid.
En anden mulighed er plast boblebad, der er fremstillet af polypropylen materiale. Kunderne er meget glad for dem for bekvemmelighed og enkel vedligeholdelse, såvel som de kan produceres med en bredere vifte af farver. Disse boblebad kan være grå, sort eller lyseblå.
Glasfiber boblebad ser meget luksuriøse; deres former fremstilles på en måde, så det passer humane spinal kurver, så de er særligt behageligt at sidde. En anden attraktiv egenskab ved dette produkt er, at der er mulighed for at vælge af den brede vifte af farver.
Både plast og glas varmt badekar er meget let at rengøre: alle de snavs er fjernet fra boblebad, mens frigive vandet. Også disse boblebad er tre gange lettere end træ badekar. Alle plastik og glasfiber bøtter har ekstern overflade ud for det valgte træ.
HOT TUB TEAM er altid klar til at tilbyde rådgivning og hjælp til at vælge den mest hensigtsmæssige hot tub for hver klient i henhold til dens personlige behov og muligheder.

Du kan kontakte os:

Tel. 0037061621226

Email: hot.tub.team@gmail.com

http://www.badekarogsauner.dk/

Boblebad, badekar, hot tub, sauna, badetønder, vildmarksbade

 Postet by sveikata tau via AdSet linkbuilding network

About adset