Digitalt tv med stueantenne- Hvordan?

Lige siden at internettet i 90’erne blev lanceret, er danskernes forbrug af dette steget sammen med dette, og ligeledes er mulighederne for bruget af internettet. De firmaer som udbyder internet, udbyder nemlig som regel også tv, hvorfor det med tiden efterhånden er blevet ganske normalt at bestille en pakke, der både inkluderer internet og tv. Efterhånden kan det være ligeså dyrt at nøjes med kun at bestille én af delene, i stedet for at tage imod både tv og internet. Den nyeste trend indenfor telebranchen er at man blander de to, internet og tv, således at man får digitalt tv. Overordnet set betyder digitalt tv, at man ikke længere kun behøver at se fjernsyn i tv’et inde i stuen, men at tv signalet bliver tilgængeligt på andre apparater, der er tilkoblet en internetforbindelse eksempelvis ens computer, smartphone eller tablet.

Nu kan man tage fodboldkampen eller reality showet med ud på badeværelset, i køkkenet, i soveværelset eller sågar i haven, og der skal ikke længere være hård kamp om at komme først til fjernsynet for at bestemme hvad der skal ses. Sønnen kan se sin actionfilm, datteren hendes reality show mens dig og konen i ro og mag kan nyde en hyggelig, romantisk komedie. Det betyder at man ikke længere går glip af ens yndlingsprogrammer, og at man kan nyde dem hvor som helst i huset på samme tid. Man opnår den bedste forbindelse, og dermed også den bedste kvalitet af signalet, ved at trække forbindelsen gennem sin stueantenne som de fleste danskere har installeret i deres bolig. Disse muligheder for at se digitalt tv har vundet bredt ind i de danske hjem, og konceptet er i dag fungerende i næsten ethvert hjem i Danmark.

De helt store gevinster ved det digitale signal er, at der er bedre dækning helt ud til udkanten af Danmark, af danske såvel som mange internationale kanaler. Desuden er det blevet billigere for den enkelte borger at få både tv og internet, med de pakkeløsninger som televirksomhederne udbyder, og hvis man vælger at trække signalet igennem sin stueantenne slipper man ligeledes for nogle installationsindstillinger. De fleste danskere har en stueantenne fra tidligere tider, og ved at trække sit signal til digitalt tv gennem dette, kan man altså spare en masse penge, samtidig med at man stadig er med på moden om tv lige når man har lyst samt tv i knivskarp kvalitet. Det er drøn smart og så er det billigt.

 

Hvordan får jeg digitalt TV?

Der er i dag flere forskellige muligheder for knivskarpt digitalt TV.
Det kræver dog, at du har et forholdsvist nyt TV med indbygget mpeg4 dekoder, da alle udbyderne fra om med 2016 aller overgår til digitalt TV.
Du kan modtage TV gennem telefonstikken, kabeltv, parabol og naturligvid luften som beskrevet ovenfor.

Du kan få en pakke med TV og internet samlet. Læs mere om det her.

Postet af jjdenmark via AdSet.About adset