DIn telefon bør være beskyttet med panserglas

Der kommer til at ligge smartphones under rigtig mange juletræer i år, særligt de nyeste modeller fra Apple er igen i år et hit. Fornøjelsen kan du blive kort, hvis du ikke får panserglas med til din Iphone 6, for uden skærmbeskyttelse risikerer du, at skærmen bliver knust hvis uheldet er  ude.

Derfor skal du beskytte din smartphone med panser

Der findes mange forskellige former for skærmbeskyttelse, men ingen er så effektive som panserglas. I smartphonens barndom købte mange plastfilm og satte over skærmen. Plastfilmen beskyttede dog kun skærmen for ridser, for hvis du tabte telefonen gik skærmen alligevel i stykker. Samtidig risikerede man irriterende luftbobler når man skulle montere filmen på skærmen. Derfor er disse typer af film slet ikke den optimale skærmbeskyttelse. For et par år siden kom der heldigvis en helt ny type af skærmbeskyttelse, som revolutionerede måden vi beskytter vores telefoner på. Den type af skærmbeskyttelse jeg her taler om, er panserglasset.

De fleste forbinder panserglas med de meget tykke ruder, der holder dyrene indespæret i zoologisk have. Panserglasset til iphones kan dog ikke sammenlignes med denne type glas – her er nemlig tale om milimeter tyndt glas. Faktisk er panserglasset kun 0,3 mm tykt, til trods for, at det består af 4 lag glas. Tilsammen har de 4 lag glas en 9H hårdhed. Det betyder, at glasset er 9 gange så stærkt som almindeligt glas.  Når du sætter det tynde lag panserglas på din telefon er den således 9 gange så godt beskyttet, som den ville være uden panserglasset.

Hvordan mærker du, at din telefon er beskyttet med panser?

Det hurtige svar på det spørgsmål er, at du faktisk ikke mærker nogen forskel på, om du har panserglas på din telefon eller ej. Telefonen fungerer nemlig nøjagtig som den gjorde før du monterede det milimeter tynde skærmbeskyttelse. Touch og swipefunktionerne bliver overhovedet ikke hæmmet af panserglasset og når du bruger telefonen fornemmer du ikke at du har monteret skærmbeskyttelse.

MEN! der hvor du mærker at din telefon nu er beskyttet, er selvfølgelig hvis du taber den, for her sørger panserglasset for, at skærmen overlever. Det der højest kan ske er, at beskyttelsesglasset bliver knust. Skulle det ske kan du dog helt enkelt fjerne panserglasset og montere et nyt. Et panserglas til din telefon kan fås for under 100 kr. alternativet hertil er reperation af en knust skærm, som hurtigt kan løbe op i mange tusinde kroner.

Hvor får jeg fat i panserglas?

Efterånden som panserglas har taget over, som det mest foretrukne form for skærmbeskyttelse, fås panserglas i mange forretninger. Men du kan også købe det på nettet og ofte kan du spare penge ved at vælge en netbutik frem for en fysisk butik. Som nævnt får du ofte glasset til konkurrencedygtige priser, ja helt ned til under 100 kr. inkl. fragt. Så hvis du planlægger at give en smartphone i julegave, så husk lige at købe beskyttelsesglas med, til gavemodtageren helt sikekrt sætte pris på!

 

Postet af Jonna via AdSet.About adset