Find det perfekte studenterkort i det rigtige design

Lykønsk studenterne med et studenterkort i et unikt og originalt design. Kig udvalget igennem og vælg det perfekte studenterkort du søger.

Find det unikke kort der passer til studenten

En masse gaver og en endnu længere række studenterkort kommer med garanti til at rulle ind ad døren hos alle der lige er blevet studenter. Derfor er det vigtigt at give et studenterkort der skiller sig lidt ud fra mængden. Prototypen på et klassisk studenterkort er jo, som de fleste ved, et basis hvidt kort med enten et flag eller en studenterhue (naturligvis i den rigtige farve) på forsiden. Det mener vi at kunne gøre en kende mere originalt. Vi tilbyder en række studenterkort, der er meget mere iøjnefaldende end de klassiske udgaver, der er blevet set så mange gange før. Vores studenterkort er nemlig designet til at være moderne og stilede, mens de stadig er sjove at kigge på. De nye studenter fortjener at vide at deres familie og venner tænker på dem, med mere end et A4-ark, der er blevet tegnet et hjemmelavet flag på. Med vores kort, vil studenterne vide at deres nærmeste tænkte på dem nok at købe et studenterkort, der passede til lige præcis dem. Farven på studenterkortene er selvfølgelig vigtig. Man vil bestemt ikke give en STX-student et blåt kort. Derfor har vi naturligvis farvemuligheder, så du kan købe et studenterkort lige meget hvor studenten graduerer fra.

 

Vis dine graduerede venner at du tænker på dem i denne tid

Studentertiden er en vigtig tid, for både studenterne, familie og venner. Det er enormt overvældende at få tildelt friheden i form af et eksamensbevis, efter over et årti på skolebænken. Fordi det er så vigtig en tid for studenterne, er det vigtigt for dem at vide at deres nærmeste tænker på dem i denne tid. Også selvom de har så travlt med at fejre det, som de jo helt sikkert har. Studenterkort er ofte noget man gemmer i mange år, derfor vil man gerne skille sig ud med det man køber til studenterne. Som et supplement til gaven du køber, er det en god idé at købe et unikt kort så du kan skrive en lille personlig påmindelse om hvor meget studenten betyder for dig. Det kan godt være studenterne får så mange gaver, at de glemmer hvem der har givet dem hvad. Men hvis du skriver en personlig hilsen på et fint kort, vil det helt sikkert ikke gå i glemmebogen. Hvis du ikke giver studenterne en gave, bliver kortet lige pludselig endnu vigtigere. Her er det nemlig endnu vigtigere at du siger det du gerne vil sige, når der ikke er nogen gave at sige det med. Så tag et kort med til begivenheden, det vil altid blive værdsat.

Postet af Jesper via AdSet.About adset