Find din dvdafspiller hos en leverandør af autoophug

En dvdafspiller kan være redningen på køreturen sydpå, hvor børnene på bagsædet utålmodigt venter på at nå frem til feriedestinationen. At sætte en dvd på for ungerne underholde dem, mens roen lynhurtigt spreder sig i hele bilen, efterfulgt af muligt larm igen, så snart dvd´en er færdig.

En køretur sydpå skal naturligvis ikke blot handle om at aktivere sine børn med passivt underholdning. Men det kan skabe noget afveksling på en lang køretur og give fornyet energi til store såvel som små passagerer. Diverse billege kan underholde i et vist stykke tid, mens en dvd kan give fuldstændig ro til bilens øvrige passagerer.

Men hvordan finder man en dvdafspiller, og hvilken kvalitet skal man gå efter?

Dalende priser

Tiden har hjulpet på reduceringen af priserne på markedets udbud af dvdafspillere, som en naturlig konsekvens af reducering af nyhedsværdi og aktualitet. Dette forståes således, at da dvdafspillere til biler kom på markedet var det højaktuelt og uden markant konkurrence, hvilket øgede priserne på udbuddet. Da der så kom flere billigere dvdafspillere til biler på markedet, samtidig med at efterspørgslen ikke havde samme volume, så fik det priserne til at falde.

Det er derfor muligt at finde dvdafspillere til biler til under 1.000 kr., hvor kvaliteten vel at mærke samtidig er i orden. Kvaliteten og brandet bag dvdafspilleren afspejles i prisen, og her skal du have fokus på, hvem brugeren er. Er det børnene, er det muligvis ikke nødvendigt at investere i en dyrere model, mens det måske er påkrævet hvis du selv ønsker at nyde en dvd på bagsædet.

Der findes også adskillige brugte dvdafspillere til biler på markedet, hvor du kan finde en god kvalitet til billige penge.

Autoophug kan også hjælpe dig på vej

Landets leverandører af autoophug kan også være behjælpelige med at finde dvdafspillere til ferieturen. En leverandør af autoophug er specialiseret særligt inden for skrotning og salg af originale brugte reservedele. Når de får biler ind, oplever de jævnligt at ejeren ikke ønsker at tage dvdafspilleren med før skrotning. Og eftersom en dvdafspiller til biler ikke er en del af det normale og kendte sortiment hos en autoophugger, er der ofte ingen efterspørgsel på disse produkter.

Det betyder fyldte lagere, og den lave efterspørgsel får priserne til at være markant billigere end det øvrige udbud på markedet.

Du skal dog være opmærksom på at efterprøve dvdadspilleren, før du køber denne. Kommer du først hjem med en brugt dvdafspiller til bilen som ikke virker, så kan det være svært at redegøre for, hvorvidt den allerede var defekt, da du købte og betalte for den. Har du ikke mulighed for at prøve den, så aftal mundtligt med sælgeren, at du har ret til at returnere afspilleren til leverandøren af autoophug, såfremt denne ikke fungerer efter hensigten.

Indlæg skrevet af Lars fra Autoophuggeren.dk

Postet af Brian via AdSet.About adset