Find dine strikkebøger frem og nyd solen

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det er de fleste danskere glade for. I øjeblikket kan vi glæde os over sol og 20+ grader. Er du også glad for sol og sommer, så skal du selvfølgelig ud på din terrasse, have, altan eller noget helt fjerde og nyde vejret. Interesserer du dig for strikning, så kan du også overveje, om det er på tide, at dine strikkebøger skal frem fra skabet.

Find inspiration i strikkebøger

Uanset hvor kreativ og innovativ man er, så kan man sjældent undgå at løbe tør for gode idéer en gang i mellem. Har du brug for inspiration, så vil du kunne få stor glæde af en strikkebog. I dag er der efterhånden skrevet strikkebøger til ethvert niveau. Afhængig af om du er begynder eller erfaren, vil det dog ikke være helt underordnet, hvilken bog du vælger at investere i. Det er nemlig langt fra alle bøger, der er lige så egnet til begyndere som øvede- og omvendt.

I øjeblikket er der bl.a. stor efterspørgsel på disse bøger om strikning:

  • Babystrik på pinde 3
  • Håndarbejde i haven
  • 300 strikkemønstre
  • Sommerbaby

Overstående bøger er blot nogle af de bøger, som du kan få fingrene i. Der findes naturligvis både billige- og dyre bøger – afhængig af bøgernes længde, forfatter og meget mere. Sys Fredens er en af de forfattere, man skal kende til, da hun har fået stor anerkendelse for sine (efterhånden mange) strikkebøger.

Der er intet i vejen for at finde inspiration i bøger. Disse bøger til strikning er typisk propfyldt med opskrifter samt tips og tricks, som du med sikkerhed kan få glæde af.

Solstol, musik og strikkebøger er nøgleordene

Skal du nyde din sommer i fulde drag, så skal du have styr på de 3 nøgleord – henholdsvis solstol, musik og strikkebøger. Har du styr på det, så kan din sommer næsten ikke blive andet end god.

Skal du slappe af på bedst mulig vis, kan du ligge dig i solen med en god bog og sød musik i ørerne. Er du så heldig, at du skal sydpå, kan du selvfølgelig tage dine bøger med dig. Vælger du at låne en eller flere strikkebøger på biblioteket, skal du dog være opmærksom på “sidste afleveringsdato”.

I dag er det mere og mere almindeligt at købe strikkebøger frem for at låne dem på biblioteket. Disse bøger kan nemlig erhverves til priser, hvor alle kan være med. Det er derfor ikke helt uden grund, at der er så mange strikkeentusiaster, der bruger mange penge på bøger og e-bøger. Vil du ikke bruge penge på bøger, kan du også finde opskrifter og inspiration på nettet. Det kræver typisk ikke meget mere end en simpel søgning på Google, og så bliver du præsenteret for mange tusinde opskrifter.

Der er selvfølgelig også nogle garnkvaliteter, der er særligt populære på denne tid af året. Det gælder bl.a. bomuldsgarn, polyestergarn og silkegarn.

Postet af martind via AdSet.About adset