God musik til gymnasiefesten? – Prøv en DJ fra Diskogruppen

Få jeres gymnasiefester til at give genlyd hos de andre gymnasier med fede DJ’s

Når man er ung og går i gymnasiet, så er der mange lektier og opgaver der hele tiden truer med deadlines. Man skal læse op til tysk, fransk og engelsk eksamen. Når man holder fri fra skole, så skal der tjenes penge, så man har råd til at købe nyt tøj, og har penge til at tage på café og ud i byen med alle vennerne.
Når man endelig har lidt tid skal man have lov at slappe af, og når man skal til skolefesterne så skal man have lov til at gi´ den gas. Hvis I ønsker at gøre noget særligt ud af jeres næste fest, så skal I da have en der kan styre musikken for jer. Booker I en DJ fra Diskogruppen, så er I garanteret en at den DJ, der kommer og spiller, har sat sig meget grundigt ind i hvilken slags musik, I gerne vil feste til.
Det første vi går, når vi får en henvendelse fra et gymnasium, er nemlig at tage kontakt tilbge og få en lang snak med jeres kontaktperson, så rammerne er optimale for festen.

En DJ er nemlig ikke bare en DJ. En rigtig DJ tilpasser både musik og udstyr efter publikum og lokation. Der er nemlig meget stor forskel på om man skal spille i en mindre kantine med plads til 80 mand m/k eller i en gymnastiksal med plads til 500 festglade mennesker. Alene udstyret der kan spille den store sal op er meget anderledes end det udstyr man bruger i mindre intime sale. Vores DJ’s er altid helt opdateret på de nyeste radiohits fra ind- og udland. Han sætter gang i festen med en cocktail af de nyeste bangere, klassikerne der får alle ud på dansegulvet og de fedeste remixes, når festen skal have det sidste skud

Herudover skal vi også finde ud af hvad jeres favoritmusik er – på den måde kan vi sikre, at vi udelukkende spiller det musik I er vilde med. På den måde kan vi holde festen i gang til den lyse morgen…..ihvertfald er rammerne på plads. Musikken gør det nemlig ikke alen, lokalet skal fx pyntes op, der skal være den rigtige lyssætning så man har lys de steder hvor det ønskes, mens andre steder af lokalet måske skal være med mørklagte.

Vi har mange forskellige pakker vi sælger til gymnasie fester i hele landet, vi kan både komme og spille til en middag før selve festen skydes i gang, med en gang rolig dinner musik, der så bliver vildere og vildere efterhånden som festen skrider frem.

Den mest populære pakke til festerne er dog vores fadølspakke. Den indeholder bl.a. at vi møder op på gymnasiet cirka kl 19 med alt vores udstyr. Vores folk dækker op i festlokalet, og cirka kl 21 er vi klar til fest. Eleverne begynder så ofte at dukke op omkring kl 21.30 – de er feststemte og der skal knald på lige fra start. vi har derfor medbragt flere fadølsanlæg, og har åben en shotbar i modsat ende af lokalet. Det har vi erfaret er den bedste måde til at få mange elver i feststemning hurtigst muligt, og med at sprede barene lidt fra hinanden får man også en naturlig cirkulation, der gør at alle eleverne kommer godt omkring og får hilst på hinanden.

I midten af lokalet har vi så placeret et stort dansegulv med røgkanon. Vi sætter så gang i vores velspillende lydanlæg, som spiller så I ikke er i tvivl om der er fest. Efter ganske få numre vil hele dansegulvet være fyldt med danseglade elever.

Postet af Line via AdSet.About adset