Hvorfor ikke vælge både Bogholder & Revisor Frederiksberg

Mange danskere kender ikke nødvendigvis forskellen på de to ord; bogholder og revisor. Og det er heller ikke altid nødvendigt, da de fleste virksomheder tilbyder begge dele. Dog er der en væsentlig forskel på det egentlige arbejde der udføres. Og selv garvede virksomhedsejere kan måske overraskes med hvilke roller der udføres af hvem.

Fordi at revisorer ofte tager en højere timepris end deres bogholder modsætninger er det for eksempel smart at alle, uanset om vi snakker enkeltmandsvirksomheder, små virksomheder, IVS, ApS eller A/S, forstår hvor revisorer ikke bliver sat til simple opgaver som bogholdere sagtens kunne udføre for en mindre pris.

Lad os tage udgangspunkt i D.I.C Revision, som er en revisor for både små og store virksomheder – og da de tilbyder alt fra rådgivning, opstart af virksomhed, bogholderi, ejendomsadministration og erklæring, er de et godt eksempel på hvad en revisor i København kan tilbyde.

Vi kommer senere ind på hvad en revisor koster om året men lad os først kortlægge et par vigtige forskelle på bogholdere kontra revisorer.

En bogholder administrerer ofte den daglige del af virksomhedens regnskaber, og sidder ofte med det indledende papirarbejde, og man kan til en vis grad sammenligne dette med at katalogisere en virksomheds regnskaber.

 • De står tit for at sende og modtage fakturaer
 • Bogfører indtægter og udgifter
 • Administrerer sene betalinger og sender rykkere
 • Administrerer lønninger
 • Indberetning til SKAT og moms
 • Regnskabsrapportering

Nogle bogholdere hjælper også med at præsentere regnskaberne og udlede data fra dem, men dette er som regel revisorernes arbejde. De står nemlig for at analysere en virksomhed ud fra de regnskaber og andre vigtige tal der kommer fra bogholderen.

 • Revisorer kan også indberette til SKAT og moms alt afhængigt
 • Erklæringer såsom Review, Udvidet gennemgang og en fuldbyrdet Revision.
 • Komme med rådgivning omkring regnskabet og virksomheden
 • Optimering af virksomhedsdrift
 • Revidering af regnskaber

Alt afhængigt af virksomhedens størrelse og hyppigheden af dine bogføringsbehov kan du vælge selv at håndtere de grundlæggende bogføringsopgaver selv, tildele disse opgaver til en medarbejder, indgå kontrakt med en tredjeparts bogføringstjeneste eller ansætte en heltids bogholder til din virksomhed.

Hvad der er bedst kommer helt an på om du ønsker en revisor for små virksomheder, eller om der skal bruges en revisor til opstart af virkomhed, eller revisions rådgivning til en nystartet virksomhed. Derfor kan ingen heller svarer på spørgsmålet ”hvad koster en revisor om året” – da det vil variere og selv timepriser svinger alt afhængigt af om vi snakker revision København eller revision på Sjælland.

D.I.C. Revision håndtere mindre og mellemstore virksomheder i København og omegn og varetager kunder som lægger vægt på kvalitet og pris. Vi har mere end 10 år i branchen og kan derfor tilbyde professionelt rådgivning og ydelser til faste, lave priser.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til noget, vil snakke om en opgave eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.Postet by fiverr47 via AdSet linkbuilding network

About adset