Jeg håber der er nok penge til ny mobil

Jeg håber virkelig der er nok penge på min bankkonto når vi når næste måned. Der udkommer nemlig en ny mobiltelefon, som jeg virkelig gerne vil have fat i. Så jeg undgør et hurtigt forbrugslån.

Udover den har fantastisk kamera, udseende og alt hvad man har brug for, så er den mobiltelefon jeg har nu også ved at være udtjent. Mobiltelefoner er dog dyre, og koster mange penge. Derfor kan det godt være jeg bliver nødt til at have fat i et lån, nærmere bestemt et forbrugslån. Det kan godt være lidt dyrt at låne penge, så derfor håber jeg at jeg kan nå at få samlet nok penge sammen inden da. Men også hvis jeg ender med at låne pengene, så vil jeg selvfølgelig forsøge at betale dem tilbage så hurtigt som muligt, så jeg ikke kommer til at betale alt for mange renter på det lånte beløb.

Når man skal ud og købe ny mobil, så er der mange ting man skal tage højde for. Det gælder selvfølgelig først og fremmest om at finde den som passer til ens selv, og hvilke behov man har, men derefter bør man sammenligne forskellige muligheder for at købe den billigt. Alt efter hvem du er, så kan det både være smart at købe den igennem et af teleskaberne, som jo nogle gange giver nogle gode tilbud for at lokke nye kunder til, men  andre gange er det mindst lige så godt at købe dem uden abonnement. Så er du mere fri efterfølgende, og kan let vælge enten at sælge den, og så købe en ny mobil, eller noget helt andet. Sammenligning er derfor et af kodeordene.

Det samme gælder, hvis du som mig gerne vil købe den kontant, men rent faktisk ikke har pengene. Så må du ud og være låner. Når man låner penge, så bør man sammenligne forskellige steder, for at finde ud af hvor du kan få en god og billig rente, men også hvor du ellers får lave omkostninger. Du skal nemlig også lægge mærke til om der bliver lagt ekstra omkostninger i forbindelse med f.eks. etablering af lånet.

Der er fornyeligt kommet flere rigtig spændende lån til Danmark. Det er banker og lignende, som har en god forretning i andre lande, som kommer hertil, og som faktisk gør at der er mere konkurrence på området, end der ellers har været tidligere. Derfor er det også nemmere at få en godt lån, som passer til ens penge pung og hvad man har i tankerne at bruge penge på. Konkurrence er altid godt, så du skal ikke være så bange for at vælge en af de steder som du ikke har hørt så meget om. Dette er sikkert bare en af de udenlandske banker, som giver de danske steder øretæver.

 

Postet af mrdk via AdSet.About adset