Lån penge til dit næste tv eller hjemmebiograf

De fleste af os kender problemstillingen, vi er blevet for forvente og vores tv er ikke længere stort nok, eller der er kommet et, som gør vores til skamme. Derfor vælger vi ofte at skifte vores TV ud, med et, som er nyere. Dette kan gøres på 2 måder, den ene hvor af man sparer sine penge op og en anden hvor man låner penge til et tv. Den sidste løsning kendes som et forbrugslån. Meget ofte kan man finde en måde at finansierer sit nye TV gennem den butik, hvor man køber sit TV. I nogle tilfælde tilbyder de forskellige butikker ikke et lån, hvorfor man i stedet må kontakte sin bank eller gå på internettet og lån penge online. Disse lån online kendetegnes som kviklån. Det er nemt, hurtigt og enkelt for langt de fleste at optage et kviklån online. Du kan lave din ansøgning på under et kvarter og du får svar indenfor en time. Du kan ansøge om et lån uanset om du sidder med en computer, tablet eller smartphone i din hånd. De fleste låneudbydere giver dig muligheden for at få pengene i hånden samme dag som du bliver godkendt til et lån og man bestemmer selv, hvor man vil have pengene sat ind. Denne måde at låne penge på er hurtigere og du skal ikke fokusere på kedeligt papirarbejde. Med introduksionen af NemID er det gjort hurtigere og lettere at underskrive låneaftalen, hvilket gør at det hurtigere at lån penge online. Du skal dog være opmærksom på prisen af dit lån. Du finder ofte en ÅOP (årlig omkostning i procent) fra 20-40 procent. Det er en procentsats, du betaler om året, for at lån penge til dit nye TV. Køber du fx et TV til 10.000kr, vil det koste dig 2.000-4.000 kroner årligt. Det er mange penge.

Lån penge til TV på trods af RKI

Hvis du er én af de mange, som står registreret i Ribers Kredit Information, et register over dårlige betalere i Danmark, vil du have meget svært ved at låne penge, generelt set. Derfor vil det også forekomme dig at være helt umuligt at optage et forbrugslån på internettet til et nyt TV. Når du først har købt TV’et har det stort set mistet sin værdi. Derfor er forbrugslån oftest lån, hvor du ikke stiller sikkerhed. Det er netop sikkerhed, som pengeinstitutterne gerne vil have, når de låner penge ud. Denne sikkerhed for at få deres penge tilbage, er ganske lille når du er registreret som en dårlig betaler. Du skylder mange andre kreditorer mange penge væk.

Lån penge til TV uden sikkerhed

Det er oftest helt uden sikkerhed, at du lån penge til TV. Det er det, fordi du ikke rigtigt kan sætte pant i dit TV. Det har ikke den reelle værdi, efter det er købt. Hvis du skulle kunne stille sikkerhed, skulle det være med bilen eller dit hus. Hvis du dog har denne mulighed, kan det overhovedet ikke anbefales, at du optager et forbrugslån. Du kan nemlig enten optage et lån penge i bilen eller i huset til en meget billigere pris. Det er derfor at forbrugslån er så dyre. Der ligger som sådan ikke en garanti bag lånet. Det giver en højere risiko for pengeinstituttet og en højere pris for dig. Der kan altid være undtagelser, men disse påstande gælder generelt set.

Postet af JensSHald via AdSet.About adset