Lej en DJ til den perfekte firmafest

Hvilken firmafest husker du tilbage på som den sjoveste? Jeg vil gætte på at der har været fed musik til stede i lokalet hvor festen er blevet afholdt. Jeg husker tilbage på en firmafest, jeg engang var med til hos COOP. Den blev afholdt på Lungholm Slot, og det siger sig selv at omgivelserne var helt fantastiske på det skønne Lolland.

Coop havde flottet sig og lejet Ridersalen, og vi var 300 deltagere der med stor forventning skulle deltage i festen.

Vejret var fantastisk, og Lungholm Slot havde en kæmpe grill opsat uden for Riddersalen. Jeg vil gætte på der var 10 kokke og endnu flere serverings personale til at sørge for at alle blev betjent. Der var de saftigste bøffer på grillen sammen med nogle lækre pølser fra den lokale slagter, og som tilbehør fik vi en række forskellige salater med eksotisk indhold. Efter grill buffeten fik vi ost og til dessert var der jordbærgrød.

Musikken kom fra Diskogruppen, og de havde virkelig ramt plet med deres valg af DJ til festen. Nikolaj fra Diskogruppen havde før festen været i dialog med COOP omkring musikstilen – vi var jo et lidt blandet publikum lige fra ungarbejdere der mest var til House musik og noget i den dur, til os i 30´erne der mere var til pop fra 90´erne og 00´erne. Hertil kom der en række ældre festdeltagere, der er meget mere til Kim Larsen, Shubidua og i den dur 🙂

Cecillia hed DJ´en fra diskogruppen, der kom ud med et mobildiskotek – jeg vil gætte på hun var cirka 30 år, og hun havde virkelig det helt store miks med til alle aldersgrupperne, og jeg vil tro hun var blevet valgt, da hun kendte lidt til alle genrene, så hun kunne virkelig synge for, tromme med, og skrige højt, når det var nødvendigt for at få os alle til at deltage 🙂

Som led i nogle samarbejdsøvelser skulle vi før spisetid, være med til at omdanne den gamle Riddersal til et festlokale, og det gik ikke stille for sig.  Cecillia havde medbragt alt det nødvendige til udsmykningen, og i løbet af bare 25 minutter var lokalet fuldstændigt som forvandlet med de særlige lyseffekter, opdækning og udsmykning. I den pakke vi havde købt hos Diskogruppen var der også indeholdt fadølsbar, med fri fadøl hele natten. Og det er nok ingen hemmelighed at når der kommer tilstrækkeligt med øl indenbords så forsvinder hemningerne nok mere end normalt, og det skete da også her. Efter et par timer kunne de unge synge med på Shubiduas gamle klassikere, og de ældre stod på dansegulvet sammen med de helt unge når der var gang i Housemusikken.

Der var en helt fantastisk stemning, og festen fortsatte til langt ud på natten.

Postet af Line via AdSet.About adset