Loppemarked i dag – dansk-antik.dk

Den store interesse for genbrug, retro, antik og loppemarkeder er for tiden skudt helt i vejret. Medier som tv, ugeblade og ikke mindst auktionssiderne som Laurits.com har gjort at der er skabt en kæmpe interesse for loppeguld, samtidig med at der er blevet skabt et fokus på bæredygtighed og genbrug.

Danmarks nok bedste loppemarked i dag, finder du her.

Med gratis entre, enormt udvalg, fornyelse i sortiment – Vi giver dig her vores bedste råd til at finde det bedste loppemarked.

Man ved aldrig hvad der dukker op, det er filosofien ved at gå på loppemarked. Man ved aldrig hvornår man finder det gode loppefund, om det er et særligt samleobjekt, en ny pyntegenstand eller det du ikke selv vidste du manglede. Der er derfor altid en fornøjelse at gå på loppejagt i Danmark, desværre er kvaliteten af loppemarkeder og genbrugsbutikker meget varierende og det kan derfor godt være en jungle at finde frem til det sted, hvor man bruger sin tid bedst.

Nå, hvor finder man så det bedste loppemarked?

Som sagt er udvalget og kvaliteten meget varierende, derfor har vi valgt at fokusere på et sikkert sted, hvor du helt klart vil kunne finde noget, både til en fornuftig pris og i en høj kvalitet.

Genbrugsbutik og loppemarked med stort udvalg af brugte møbler og massevis af småting. Der afholdes den første weekend i måneden et stort Antik & Livsstilsmarked, Sjællands største marked af slagsen med over 4000 m² fyldt med antikviteter, kuriositeter, moderne design, brugte møbler, brugte bøger, billige møbler, genbrugsmøbler, tillige med nyere møbler. Sagt på en anden måde, vi har alt.

Vore møbel genre: mid-century modern, mid-century furniture, siteboad, antique furniture, copenhagen furniture, ph lamper, fdb møbler, og så videre.
Derudover har vi et stort udvalg af spiseborde, spisebord stole, møbler og design, design møbler, retro lamper osv.

Vores marked besøges i åbnings weekenden af 2-3000 glade kunder, hvoraf de fleste tilbringer mange timer med at gennemgå det spændende lager.

Dansk Antik, som tidligere var en del af B&W loppemarked, har nu et areal på 800 kvadratmeter, hvor de afholder deres store antik og livsstilsmarked lidt uden for København og er bestemt køreturen værd! Kvaliteten er i top og udvalget er enormt, der findes et himmerige af møbler, antikviteter, loppemarkedsfund mm. Ud over loppefundene er stemningen hyggelig og der er altid tid til en snak om samlinger, fortællinger og historier om alle de forskellige ting og sager som gemmer sig i de de store haller, dog skal du være opmærksom på åbningstiderne, se evt. Mere information på deres hjemmeside, her: Genbrugsbutik og loppemarked

Glæd dig til at gå på opdagelse i nok Danmarks bedste loppemarked, og vær sikker på at komme hjem med et helt unikt loppefund. Der er selvfølgelig gratis indgang og der er altid mulighed for at få en parkeringsplads, hvis man er i god tid. Nok Danmarks bedste loppemarked

og helt klart et af de mest besøgte markeder her i landet.Postet by fiverr47 via AdSet linkbuilding network

About adset