Produced By ApS – et filmproduktionsselskab

Produced By ApS

Produced By ApS er et filmproduktionsselskaber, som laver film af høj kvalitet. Vi går meget op i at kvaliteten er i top og at den visuelle stil er enkelt og i et nordisk udtryk.

Vi har mange forskellige filmopgaver såsom dronefilm, eventfilm og portrætfilm. Ikke kun opgaverne spænder vidt – vores kunder er også forskellige med forskellige ønsker og behov. Vi har for eksempel lavet film for Google, Lego, Metro og Coop. For at imødekomme kundernes ideer, ønsker og behov, samt opretholde vores fokus på høj kvalitet, sammensætter vi for hvert filmprojekt et team, som har de nødvendige kompetencer for at kunne løfte opgaven. Vi kan derved op- og nedskalere vores teams alt efter produktionens størrelse og behov.

Kunderne kommer ofte en med idé, men ved ikke hvordan de skal få den til at blive til virkelighed, hvor de kan få den visualiseret. Vi er gode til at forstå vores kundernes ideer og bruger det som udgangspunkt i vores arbejde, hvorefter vi arbejder videre på ideen og gør den endnu bedre – hele tiden i tæt samarbejde med kunden.

Kunderne er med i hele processen, hvor teamet hele tiden sikre sig, at de arbejder i den rigtige retning i forhold til hvad kunder har i tankerne. Når filmen optages sørger vi for at det passer til kunden visuelle stil og identitet, hvor vi benytter en nordisk stil med et tvist af kundens egen visuelle identitet for at skabe så meget troværdighed som muligt.

Kunderne skal kunne se selv sig i videoen, og den skal leve op til deres høje krav og forventninger, som vi gør vores ypperste for at indfri. Derfor er det også vigtigt for os at kunden er en central del af produktionen af deres nye film.

Folkene bag

Virksomheden er ejet og stiftet af producenterne Annika, Ege og Jens, som alle har en stor passion for film og visuel formidling. Firmaet har efterhånden nogle år på bagen og er derfor et veletableret produktion- og filmselskab, som årligt producerer over 300 film i alle former og afskygninger.

I firmaet Produced By ApS har de seks fastansatte og et stort hold af freelancere, producenter og kreative hoveder tilknyttet. Dette er med til at opretholde den høje kvalitetet og altid kreative udvikling af vores film til kunderne.

Mål og vision

Målet med virksomheden er at fortælle spændende, interessante og inspirerende historier, hvor vi samtidig har det sjovt i planlægning, udviklingen og distributionen af filmen. Vores målsætning er, at vores film skal skabe og gøre en positiv forskel i samfundet og ikke mindst gøre en forskel for vores kunder og deres forretning.

 

Referencer

Nogle af vores kunder er som følger:

 • Danmarks Naturfredningsforening
 • Royal Beer
 • Mero
 • Oak
 • Coop
 • Svalbard
 • Spotfestival
 • Super Brugsen
 • Lego
 • Irma
 • TDC
 • Google

Vil du også have hjælp til at producere din næste film, så kig nærmere på vores hjemmeside, i forhold til hvad vi kan tilbyde www.producedby.dkPostet by ProducedBy via AdSet linkbuilding network

About adset