Sådan låner du penge til en ny mobil!

En mobiltelefon kan være rigtig dyr! Den kan koste helt op til 7.000 kroner, hvis du skal have den nyeste og bedste smartphone. Derfor er det vigtigt, at du har mulighed for at finde billige lån. Det kan du online. Lån online er blevet mere og mere populært. Når du låner penge online, har du mulighed for at sortere i de mange udbydere. Du skal ikke ind i hver bank for at finde ud af prisen. Du kan blot besøge deres hjemmesider. Det er også her fra du kan lave din låneansøgning. Det tager oftest ikke mere end 15 minutter. Du er ikke bundet af bankens åbningstider eller geografiske placering i landet. Du kan nemlig låne, uanset hvor du befinder dig, hvis du blot har adgang til en smartphone, computer eller tablet. Det har de fleste. Du skal selvfølgelig også have internetadgang fra din enhed. Du optager oftest lånet uden sikkerhed, fordi der er tale om forbrugslån.

Brug for pengene nu?

Lån penge nu er bestemt muligt. Det er det, fordi de fleste optager et lån på internettet på under en time. Derudover bliver pengene meget hurtigt flyttet over til din bankkonto, så du kan begynde at bruge pengene med det samme. Det er trods alt hele konceptet bag lån online. Det er netop, at du skal have muligheden for at få råd hurtigt. Det er jo netop derfor at kviklån er blevet opfundet. Noget som den nuværende regering ikke forstår. De vil gerne indføre 48 timers betænkningstid på kviklån. Det er skam en god intention. Det ødelægger dog hele konceptet bag kviklån. Det er jo netop pointen, at du har brug for pengene hurtigere end 48 timer. Derved giver det ikke mening, hvis du ikke kan få pengene indenfor dette tidsrum. Om lovforslaget går i gennem eller ej, har du hvert fald mulighed for på nuværende tidspunkt at optage et kviklån, så du kan finansiere et løb af en ny mobil.

Lån penge til mobil på trods af RKI

Hvis der er én ting, som pengeinstitutterne ikke accepterer, når de låner penge ud, så er det, hvis du er registreret som en dårlig betaler i Ribers Kredit Information. De fleste pengeinstitutter har meget dårlige erfaringer med at låne penge ud til dårlige betalere. De slår simpelthen deres pengepung. De fleste, der er registreret i RKI, har jo overhovedet ikke råd til at optage et lån. Det har du formentlig heller ikke, hvis du er registeret som en dårlig betaler. Du bør derfor i langt højere grad koncentrere dig om, hvordan du kommer af med din gæld. Hvis det ikke er første gang, at du optager et forbrugslån og har flere af disse, har du måske mulighed for at optage et samle lån, hvor du samler alle dårlige lån til ét samlet lån, der har en billigere rente, længere løbetid, lavere ydelse og som nedbringer din fremtidige gæld. Det kan være din eneste vej ud af gælden.

Postet af jakie via AdSet.About adset