Sådan låner du penge til et TV!

Når du låner penge til et TV, optager du et forbrugslån. Oftest finder du sådan et lån i den butik, hvor du køber dit TV. Men det er faktisk ikke sikkert, at butikken tilbyder et lån. Derfor må du enten kontakte din egen bank eller gå på internettet, hvor du kan optage et kviklån. Det er super hurtigt, enkelt og nemt for de fleste at optage et kviklån på internettet. Du kan lave din ansøgning på under 15 minutter. Det kan du, uanset om du sidder med en computer, tablet eller smartphone i din hånd. 95 procent af alle kviklån bliver optaget indenfor en time. Det betyder også, hvis du har brug for at få pengene i dag, at du har mulighed for det. Du skal ikke tænke på alt papirarbejdet. Du kan nemlig underskrive aftalen med dit digitale og private NemID, hvilket er med til at gøre Kviklån til hurtige lån. Lån penge hurtigt gør NemID muligt! Du skal være meget opmærksom på prisen for dit lån. Du finder oftest en ÅOP fra 20-40 procent. Det er en procentsats, du betaler om året, for at låne pengene til dit nye TV. Køber du for eksempel et TV til 10.000 kroner, vil det koste dig 2.000-4.000 kroner årligt. Det er ganske mange penge.

Lån penge til TV på trods af RKI

Hvis du er én af de mange, som står registreret i Ribers Kredit Information, et register over dårlige betalere i Danmark, vil du have meget svært ved at låne penge, generelt set. Derfor vil det også forekomme dig at være helt umuligt at optage et forbrugslån på internettet til et nyt TV. Når du først har købt TV’et har det stort set mistet sin værdi. Derfor er forbrugslån oftest lån, hvor du ikke stiller sikkerhed. Det er netop sikkerhed, som pengeinstitutterne gerne vil have, når de låner penge ud. Denne sikkerhed for at få deres penge tilbage, er ganske lille når du er registreret som en dårlig betaler. Du skylder mange andre kreditorer mange penge væk.

Lån til TV uden sikkerhed

Det er oftest helt uden sikkerhed, at du låner penge til TV. Det er det, fordi du ikke rigtigt kan sætte pant i dit TV. Det har ikke den reelle værdi, efter det er købt. Hvis du skulle kunne stille sikkerhed, skulle det være med bilen eller dit hus. Hvis du dog har denne mulighed, kan det overhovedet ikke anbefales, at du optager et forbrugslån. Du kan nemlig enten optage et lån i bilen eller i huset til en meget billigere pris. Det er derfor at forbrugslån er så dyre. Der ligger som sådan ikke en garanti bag lånet. Det giver en højere risiko for pengeinstituttet og en højere pris for dig. Der kan altid være undtagelser, men disse påstande gælder generelt set.

Postet af jakie via AdSet.About adset