Sådan laver du en fed hjemmebiograf!

En hjemmebiograf er normalt noget mange forbinder med MTV Cribs og et hjem alla Puff Daddys. Det er dog ikke længere kun folk med mange penge, der har en hjemmebiograf. Flere og flere danskere begyndt af få en, og det er faktisk fordi, at det slet ikke behøver at være så dyrt, som mange forestiller sig. For en  for mange mindre investering, kan du forvandle din stue til en fed biograf. I denne artikel får du en guide til, hvordan du får en biograf derhjemme, der kan imponere alle dine venner!

Lyd

Lyd er altafgørende, hvis du gerne vil have biografoplevelsen med hjem. Eksperterne anbefaler, at du anskaffer dig et surround sound anlæg, der kan give lyd til hele lokalet og sørge for, at lokalet ryster, når der udspiller sig en heftig kamp i en actionfilm.

TV/lærred

Ønsker du, at det foralvor skal være en biografoplevelse, du får derhjemme, så bør du anskaffe dig et lærred. Det er med til at få filmen op i en størrelse, der for alvor minder om en biograf. Med til et lærred følger også en projekter, og her er det vigtigt, at du vælger en, der passer til den afstand, den skal lyse. Dette bør du have gjort dig nogle tanker om, inden du investerer i en. På denne måde kan ekspedienterne hjælpe dig bedst muligt ude i butikkerne, når du skal lave din investering.

Farve og gardiner

For at kunne mørklægge din hjemmebiograf, så er det en god idé male dine vægge i en forholdsvis mørk farve, så du rigtig kan komme ind i filmstemning. Her kan du let finde god og billig maling i dit lokale byggemarked. For at undgå unødvendig belysning, er det også en god idé at mørklægge lokalet med mørklægningsgardiner.

Gode stole

Alfa omega når man ser en god film er uden tvivl stolene eller den sofa, man sidder i. For at fuldende biografoplevelsen, bør du dermed overveje at finde nogle gode og komfortable stole, du og dine gæster kan sidde i. I enhver god biograf stol eller sofa, er der også plads til en sodavand og god slik, og enten skal det være indbygget i stolen, eller også skal det være let tilgængeligt på et bord inden for række afstand.

Luk støj ude

Der findes ikke noget værre, end at blive forstyrret i en god film. Bor du tæt på en vej, skal du altså sørge for, at eventuelt støj ikke forstyrrer. Det kan desuden også bare være generel støj fra andre områder i dit hus. For at løse dette, kan du for eksempel vælge at lydisolere rummet.

Lav din biograf telefonfri

Der findes ikke noget værre, end når en telefon ringer i en biograf, eller et blåt lys forstyrrer. Derfor kan du med fordel lave din bio telefonfri ved at ligge en kasse til mobiler uden for. Så er du i hvert fald helt sikker på, at du ikke bliver forstyrret i en god film!

 

Postet af Millevm via AdSet.About adset