TV i din motionscykel med en tablet tilsluttet

Du kan nu få maksimal underholdning på en motionscykel, hvis du blot har en tablet til rådighed.

En af de nyeste funktioner, der er begyndt at dukke op på markedet for træningsmaskiner, er muligheden for at tilslutte en tablet. Denne mulighed, gør at man idag kan få funktioner i en motionscykel, til 6.000,-, som tidligere kostede langt over 40.000,- at anskaffe.

Når du tilslutter en tablet computer til din motionscykel, vil denne overtage kontrollen fuldkommen. Din tablet vil styre modstandsniveau samt indhente alle data fra din motionscykel, som så kan bruges i statistikker, brugere og meget mere.

Du kan se en film på din tablet, se hvor end du cykler verden over eller meget andet.

Hvordan tilsluttes det?
Der er primært 2 forskellige muligheder, at tilslutte en tablet på. Den ene er via kabel og den anden er via bluetooth.

Vi anbefaler klart, at du vælger en motionscykel, som kan tilslutte en tablet via bluetooth. Dette vil du blive glad for på langt sigt, da den selv forbinder, når du igangsætter træningen. Vi har også oplevet lidt problemer, med nogle af de kabler der forbinder tablet computeren, derfor er det trådløse bluetooth klart den bedste løsning.

Hvad koster det så?
Prisen på denne funktion varierer meget, alt efter hvilket mærker der producerer motionscyklen. Det kan dog allerede nu fås i en motionscykel, fra kun 3.999,-.

Fremover vil det ikke koste dig en krone, for når først du har anskaffet din motionscykel, er din licens til den app der benyttes gratis. Der vil altså ikke være nogen form for årlig eller månedlig omkostning, ved at have en tablet tilsluttet til din motionscykel.

Hvis du skal anskaffe dig en motionscykel, skal du altså ikke give ret meget mere, for at få en model, der har denne funktion indbygget. Det vil dog give dig en langt større motivation, når du kan cykle over alt på jorden.

Du kan cykle lige hvor du vil, på din motionscykel
Med tablet / ipad tilslutningen, kan du vælge at cykle på hvilken som helst strækning, på hele jorden.

Du indtaster simpelthen blot en adresse og sætter igang. Når først ruten er påbegyndt, viser din tablet computer dig et billede fra Google Maps, som viser dig præcis hvordan ruten ser ud, i den virkelige verden.

Den app du benytter hentes let fra app store og fylder ikke det store. Den skal nemlig ikke have kortene gemt på din tablet, da den benytter de kort, der er indlagt i Google Maps.

Muligheden for tablet, giver dig derfor et fuldkommen ubegrænset antal træningsprogrammer, da du altid blot kan opsætte din rute, et andet sted i verden.

Bedre mulighed for brugere og statistik
Det er ikke blot de mange træningsprogrammer, der er en fordel for dig. Du får nemlig også langt bedre mulighed, for at have forskellige brugere og følge detaljeret statistik om din træning.

Din app bliver aldrig forældet
Licencen til din app er betalt, når du køber din motionscykel. Det betyder at du altid vil kunne få den nyeste opdatering af programmet, uanset hvor mange år der går. Du har altså permanent adgang til nye opdateringer, når først du har købt din motionscykel.

Denne app opdateres jævnligt med nye funktioner og muligheder. Dette er alt sammen noget du og din motionscykel vil få glæde af.Postet by AnneNorgaard via AdSet linkbuilding network

About adset