Farvesammensætning af perler til smykkefremstilling

Farvesammensætning af perler til smykkefremstilling

17/11/2019 0 Af admin

Når du gerne vil bruge perler til at lave smykker med, skal du altid huske at kigge på modebilledet også. Smykker af perler, er jo en flot accessory, og derfor vil det være vigtigt at kigge på de farver, der er stærke lige nu i modebilledet. Prøv at kigge på Pantone’s farveskema og se hvilke farver de har som hotte i år, så får du også hvilke farver af perler, som vil være de helt rigtige at bruge, hvis dine perler til smykkefremstilling skal være moderigtige.

pearls photo

Farver 2013 – perler og smykker

En af de vigtigste farver i 2013, hvis du bruger Pantone’s farveskema er Emerald Green. Det er en dybgrøn farve, der kan bruges i mange sammenhænge. Så har du smykker i disse nuancer, eller har du bestilt perler til smykkefremstilling i de nuancer, har du ramt en trend, der kommer til at gå igennem hele 2013. Det er meget godt ramt, og så er der selvfølgelig en række af underfarver og trends, der også er værd at tage med, de kommer her.

I Danmark er Emerald Green det samme som smaragdgrøn og blandt andet Gucci, Burberry, Kenzo og flere andre af de store modehuse kører hårdt på med denne farve i år. Vil du gerne have andre farver end lige den smaragdgrønne, så kan du også vælge at bruge farver som African Violet, Monaco Blue, Poppy Red og Lemon Zest. Alle farver, du har mulighed for at læse mere om på Pantone’s hjemmeside. 

Det er farver der kan siges at være stærke i deres kulør og så også et par farver, der hører mere til de dæmpede kulører. For dig der gerne vil bruge perler til smykkefremstilling, giver det mulighed for at sætte spændende kreationer sammen. Det kan være du også gerne vil have din børn med til at lave deres egne smykker – og langt de fleste børn er glade for stærke farver, så her er blandt andet Lemon Zest og Poppy Red samt Emerald Green gode valg. 

jewel photo

Når du laver smykker af perler, har du altså mange muligheder, så det er bare om at komme i gang, bruge nuancerne, prøve dig frem og perler til smykkefremstilling finder du selvfølgelig på nettet.  Her er der mange muligheder for at finde lige præcis de perler du gerne vil bruge, i de størrelser du gerne vil have dem i, og i det antal du har behov for. Kom i gang allerede i dag, perler til smykkefremstilling, giver dig mange timers spændende underholdning og arbejde.